Maatschappelijk verantwoord

Met de doorontwikkeling van de onderneming is de kernwaarde van het groen overeind gebleven. Daarnaast is ook de kwekerij verder uitgebreid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een kernbegrip binnen het bedrijf.

Maak kennis met
de kennis van Meijs!

Rinus Meijs is na zijn opleiding aan HAS Den Bosch de onderneming gestart en heeft de dagelijkse leiding. Zijn kennis van het assortiment deelt hij graag met de klanten. Het enthousiasme is groot en dat deelt Rinus graag.

Boomkwekerij & tuincentrum

Naast de boomkwekerij is Tuincentrum Meijs ontstaan begin jaren ‘70. Door de jaren heen groeide het assortiment met de trends met de tijd mee en werd het assortiment steeds breder. Het bedrijf biedt op ruim 8000 m2 een compleet aanbod voor tuin en huis.

Een boom eens goed bekijken? Kom langs in Heesch en de boomkwekerij en het tuincentrum bieden een compleet assortiment voor huis en tuin.

Naast het leveren van het plantmateriaal kunnen wij de klant ook ontzorgen als het gaat over het op de juiste wijze planten van het geleverde groen. Graag helpen wij bij het maken van de juiste keuze voor de tuin en maken desgewenst samen met de klant gratis een eenvoudig beplantingsplan.